قرارگاه فرهنگی دیدبان

ماایستاده ایم"نحن صامدون"

قرارگاه فرهنگی دیدبان

ماایستاده ایم"نحن صامدون"

قرارگاه فرهنگی دیدبان
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

گروه زائر و خادم راهیان نور، قرار ما با شهدا جایی است نزدیک آسمان خدا، مهیا می شویم و توشه سفر می بندیم اقتدا می کنیم به رسم آن سال ها که حماسه سازان خمینی (ره) کوله هایشان را از عشق و ایمان به ولایت بستند و گام های پر صلابت شان صراط منیری شد، تا امروز ما در آن گام برداریم.

گلزار شهدا وعدگاه ما می شد و ایستگاه آغازین حرکت مان و بیعتی می بندیم با شهدا که عند ربهم یرزقونند.

 

راهی می شویم به سرزمین نور

سرزمینی که برایمان یادآور کربلای حسین است.

 
ر
اهیان نور نه یک سفر، بلکه قرارگاهی است برای دل بی قرار منتظران.

راهیان نور نه یک اردو بلکه اردوگاه یاران عاشورایی امام عشق است و نقطه رهایی جبهه فرهنگی انقلاب.



 

و این بار راهیان نور شمال غرب:


سنندج:

سنندج مرکز استان کردستان ایران است.
این شهر از شمال با دیوان دره، از شرق با قروه، از جنوب با کامیاران و از غرب با سروآباد و مریوان همسایه است. در اردیبهشت سال 1359 «باشگاه افسران» سنندج در محاصره ضد انقلاب قرار گرفت. بعد از تحمل 22 روز اسارت و گرسنگی از سوی 40 تا 50 نفر از رزمندگان اسلام، بالاخره عملیات پاکسازی سنندج در پنج محور انجام شد و محاصره ی باشگاه افسران در هم شکست. مزار مطهر پنج شهید این واقعه در این مکان مقدس قرار دارد.
 
 
جاده سنندج – مریوان:

در طول جاده 125 کیلومتری سنندج – مریوان چند نقطه زیارتی و حماسی وجود دارد. روستای «نگل» در 60 کیلومتری غرب سنندج،به دلیل وجود یک جلد کلام الله مجید بسیار زیبا که با خط کوفی و تزیینات آب طلا بر روی پوست آهو نوشته شده و متعلق به صدر اسلام است، در منطقه شهره شده است. روستای «قلعه جی» در 22 کیلومتری شهر مریوان، طی دو مرتبه در اسفند سال 66 و بهار سال 67 هدف بمباران شیمیایی دشمن بعثی قرار گرفته است و در نهایت «سه راه حزب الله» در 15 کیلومتری مریوان که پس از آزادسازی از دست دموکرات ها در سال 59، به این نام معروف شد، همگی در این جاده قرار دارند.

 
 
دزلی:

روستای دزلی در فاصلة 29 کیلومتری شهر سروآباد و یکی از روستاهای همین شهرستان است.
بعد از پاکسازی مریوان، ضدانقلاب پایگاه اصلی خود را به دزلی منتقل کرد.
در اواخر آذر ماه 1359، 200 نفر از نیروهای تحت امر«حاج احمد متوسلیان»، شبانه به مواضع ضد انقلاب در این نقطه هجوم بردند و روستا را پاکسازی کردند.
مقام معظم رهبری در سال 1359 به همراه گروهی عازم این روستا شدند؛ به محض خروج ایشان از روستا به واسطه ی گزارش جاسوسان، دزلی آماج بمباران هوایی عراق قرار گرفت و افراد زیادی در این واقعه به شهادت رسیدند.
برای گرامیداشت یاد شهدای دزلی و حضور مقام معظم رهبری در این روستا، یادمانی احداث گردیده است که همه ساله میزبان زائران راهیان نور شمال غرب می باشد.

 
 
دالانی ( والفجر 10):

دالانی ارتفاعی است مرزی در جوار ارتفاعات تته، مله خور و کمانجر در 35 کیلومتری جنوب مریوان و 6 کیلومتری جنوب غربی روستای دزلی.
نزدیکترین شهر عراق به این نقطه یعنی شهر خرمال، در 10 کیلومتری و در دامنه این ارتفاعات واقع شده است.
این منطقه در تاریخ 6 دی 1359 به همت نیروها ی ارتش، سپاه و پیشمرگان کرد از دست ضد انقلاب خارج شد.
ارتفاعات دالانی یکی از محور های مهم عملیات های «والفجر 10» و «محمد رسول الله (ص)» نیز می باشد.

یادمان والفجر 10 در همین ارتفاع که مشرف بر شهرهای مرزی خرمال، حلبچه، سیدصادق و سد دربندیخان عراق است توسط ستاد مرکزی راهیان نور کشور در حال احداث می باشد.
 
 
مریوان:

مریوان مرکز شهرستانی است به همین نام در غرب استان کردستان. این شهر از شمال و غرب با عراق و از جنوب با شهر سروآباد ایران همسایه است. در تیر ماه سال 58، «شهید چمران» به همراه «شهید فلاحی» در این شهر حضور یافتند و پادگان ارتش مریوان را از محاصره ضد انقلاب خارج کردند.همچنین این شهر در تاریخ 3 تیر 1359، با حضور «جاج احمد متوسلیان» و نیرو های سپاه مریوان از حضور ضد انقلاب پالایش شد. دریاچه زریوار در فاصله ۳ کیلومتری غرب این شهر قرار دارد. مزار مطهر «4 شهید گمنام دفاع مقدس» در جانب شرقی این دریاچه و درنزدیکی سنگرهای رزمندگان اسلام؛ از دیگر اماکن زیارتی زائرین جبهه های شمالغرب است.

 
 
باشماق(یادمان والفجر 4):

باشماق نام منطقه ای است مرزی بین ایران و عراق. ارتفاع خانم شیخان در این منطقه، در جنوب دره شیلر، در 22 کیلومتری شمالغرب مریوان و در ناحیه ی شمالی ارتفاعات قوچ سلطان واقع شده است و دید مناسبی نسبت به شهر پنجوین عراق (در فاصله 5 کیلومتری) و ارتفاعات کانی مانگا در خاک عراق دارد.

«خانم شیخان» ، یکی از محور های اصلی عملیات «والفجر 4» بود. این محدوده در اوایل دوران دفاع مقدس چندین بار مورد هجمه ی عراق قرار گرفت و شاهد چندین عملیات آفندی و پدافندی بوده است.
رزمندگان اسلام برای دسترسی به مناطق عملیاتی «والفجر 9» از این منطقه استفاده می کردند.

، یادمان والفجر 4 در همین ارتفاع خانم شیخان واقع شده است.
 
 
بانه:

بانه شهرستانی در شمال غربی استان کر دستان می باشد. این شهر از شمال شرق با شهر سقز، از شمال غرب با شهر سردشت و در غرب با شهرهای استان سلیمانیه عراق از جمله «ماووت» همسایه است. این شهرستان از جنوب (دره شیلر) و غرب با کشور عراق هم مرز است و دارای حدود 73 کیلومتر مرز با این کشور می باشد. بعد از آزاد سازی جاده سقز- بانه، شهر بانه نیز توسط یک گروه رزمی از ارتش و سپاه به فرماندهی شهید صیاد شیرازی در تاریخ 6 /3/59 ، از حضور ضد انقلاب پاکسازی شد.

بمباران 15 خرداد: در 15 خرداد سال 1363، مردم بانه به همراه تعدادی از رزمندگان اسلام، بعد از برگزاری راهپیمایی به مناسبت سالگرد 15 خرداد سال 1342، در پارک شهر آن روز و «پارک 15 خرداد» امروز بانه، اجتماع کردند. مراسم به نیمه نرسیده بود که بمباران شروع شد. در پی این جنایت وحشتناک نزدیک به 590 نفراز شهروندان بانه و رزمندگان حاضر در راهپیمایی، شهید و حدود 400 نفر مجروح شدند.

 
 
شهدای غریب سیرانبند:

سیران بند نام روستایی است مرزی در 24 کیلومتری جنوب شرقی بانه. گروهک های ضد انقلاب ،10 نفر از رزمندگان اسلام را به اسارت گرفته بودند و قصد داشتند آنها را از مرز این روستا عبور دهند ؛ در هنگام گذر از مرز به دلایلی نا معلوم از ادامه راه باز ماندند و اسرا را در نزدیکی همین روستا به شهادت رساندند. مزار این شهدای غریب، در سیران بند، از جمله نقاط زیارتی مناطق عملیاتی شمالغرب کشور است.

 
 
یادمان بوالحسن:

بوالحسن نام روستایی است در 27 کیلومتری غرب شهر بانه و 12 کیلومتری رودخانه ی مرزی چومان. این منطقه یکی از محورهای اصلی عملیات «کربلای 10» بوده است. در اغلب عملیات های برون مرزی انجام گرفته در ارتفاعات ماووت عراق (نصر4 و8- بیت المقدس2 و3)، رزمندگان اسلام با عبور از این ناحیه و گذر از رودخانه «چومان»، توانستند به نقاط هدف خود، دسترسی پیدا کنند.گذر از این مناطق صعب العبور و رودخانه چومان، فقط به اراده خداوندی و به واسطه حضور توانمند عزیزان جهاد سازندگی(با ساخت پل و جاده) میسر بود.

 
 
دارساوین:

دارساوین نام روستایی است در 22 کیلومتری شهر سردشت (در جاده بانه – سردشت) ؛ در مرز استان های کردستان و آذربایجان غربی.این منطقه به خاطر موقعیت خاص اقلیمی و جغرافیایی خود، محل بسیار مناسبی برای کمین عناصر ضد انقلاب بود.52 نفر از پاسداران انقلاب اسلامی در سال 58 و همچنین برادران شهید، زین الدین در سال 63،در همین مکان گرفتار کمین ضد انقلاب شده و به فیض شهادت نائل آمدند.در این همین نقطه ستون نظامی شهید صیاد شیرازی که برای پاکسازی جاده بانه-سردشت به این منطقه گسیل شده بود، برای چندمین بار گرفتار کمین ضد انقلاب شد و در نهایت عملیات با پیروزی رزمندگان اسلام به پایان رسید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۱۷
سربازسایبری امام خامنه ای

نظرات  (۱)

۱۷ شهریور ۹۳ ، ۲۰:۰۰ مهندس احمدی
سلام وب شما را مشاهده کردم خیلی جالب بود ومتن خوبی داشت خوشحال میشوم به ما هم سری بزنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی